2010 m. gegužės 24 d., pirmadienis

Days of Opportunities

Naujienos iš karjeros dienų komandos- šiemetinis video reportažas. Verta pažiūrėti ;]

Days of Opportunities 2010 from Mihail Safronov on Vimeo.



Paulius

6 komentarai:

  1. Bežiūrint šitą klipuką man kilo klausimas - kokia gera anglų kalba turi būt pas studentą stojant? Ar jis turi visa galva aukščiau visų būt ir kalbėt visiškai be tokių "am", "hm" ir panašių trukdžių ar leistina ir tokiem dalykam pasitaikyt? Aš čia turiu omeny vien tik kalbamąją anglų kalbą.

    Ir kaip su klausa anglų kalbai? Dėstytojai šneka suprantamai ir naudoja paprastą žodyną ar būna ir tokių atvejų, kad žodžiai ar sakiniai būna visai iš kito lygio?(Jei taip, tai kaip dažnai).

    Tikiuos supratot ko klausiu ir iš anksto ačiū už atsakymus. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nebūtina tobulai mokėti šnekėti, visiems pasitaiko visokių "hmm" ir panašiai. :) O be to, po pusmečio kalbėjimo angliškai persilauši be problemų.

    O dėstytojus, mano nuomone, suprasti tikrai nesunku. Sunkesnius žodžius dažniausiai jie patys ir paaiškina (nes tai būna specifiniai terminai). Be to, niekas netrukdo pasikonsultuoti su "Alkonu", bet to beveik niekada neprireikia. :]

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėkavoju už tokį greitą atsakymą. :) Kažkoks bendresnis vaizdas dabar yra, nes šiaip tas reikalingas anglų kalbos lygis studijuojant užsienį yra tokia mistika, kad nežinau. :)

    Lieku skolingas alaus(ar dar ko nors). ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. alus is taves jau pazadetas kazkada anksciau,tiksliai prisimenu ;]

    AtsakytiPanaikinti
  5. to be exact- http://sseriga.blogspot.com/2010/01/english-programme.html#comments :P

    AtsakytiPanaikinti