2011 m. vasario 14 d., pirmadienis

Diena studento batuose

Galvoji apie ekonomikos ir verslo studijas, tačiau vis dar nežinai, kurį universitetą pasirinkti? Nežinai, kuri studijų programa kokybiškiausia, kur įdomiausios paskaitos ar geriausi vakarėliai? Ieškai universiteto, kuris siūlytų daug ir įdomios popamokinės veiklos, kur teorinės žinios iš karto būtų pritaikomos praktikoje? Jei taip, tada tu privalai apsilankyti SSE Riga.

Shadow project, arba diena studento batuose, kasmetinis SSE Riga organizuojamas renginys. Jo metu, visi norintys gali apsilankyti mūsų universitete, kartu su studentais dalyvauti paskaitose. Taip pat studentai-šešėliai turės galimybę apsistoti pas vieną iš dabartinių studentų, kartu su jais pramogauti ir iškamantinėti visko, ko nespėjo pamatyti ar patirti.


Tad, jei nori sužinoti, kaip, kur kada ir su kuo dabartiniai SSE Riga studentai valgo duoną kasdieninę, nepatingėk užsiregistruoti adresu http://www.sseriga.edu.lv/shadow-days-registration-20102011.

Daugiau informacijos kaip visada www.sseriga.edu.lv ir facebook - SSE Riga Shadow Project

P.S. SSE Riga studentai sako, kad daugiau nei du trečdaliai studentų šešėlių sėkmingai įveikia stojimo procesą ir rugpjūčio viduryje papildo mūsų bendruomenę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą